Aan Mona

grimas

Mag ik u vragen naar het kleine meisje dat sinds kort op uw pakken YokiDrink prijkt? Of liever, naar haar fotograaf?

Wat probeerde de man te bereiken?

Ik vroeg mijn collega's wat ze van deze foto vonden (je moet het toch ergens over hebben tijdens de lunch), en de meningen waren verdeeld. Sommigen dachten dat het meisje net een slok YokiDrink op had toen ze poseerde voor de foto. Anderen wilden weten of de fotograaf het schattige meisje met opzet zo'n afzichtelijke grimas liet trekken. Weer anderen vroegen zich zelfs af waarom hij een verstandelijk gehandicapt meisje als model heeft gekozen.

Kortom, de consensus was dat het arme meisje beter niet groot kan worden met YokiDrink, als ze haar kansen op een normaal leven niet wil vergooien.

Categorie: ,

Bijgewerkt:

Opmerkingen:

Geen opmerkingen