Aan 013

Geachte mevrouw, geachte heer,

Vraag: hoeveel mensen vinden progrock vet?
Antwoord: ongeveer zes per vierkante meter!

Afgelopen donderdag 20 mei stonden ik, een vriend van mij, en velen met ons, schouder aan schouder, gekruiste armen aan rug, te genieten van de fantastische compromisloze pretentieuze retro-prog van Transatlantic. Behalve wanneer de bierkaravaan voorbijkwam, want dan stonden we borst aan rug, happend naar adem.

Af en toe probeerde ik te klappen, maar daar hield ik snel mee op want ik sloeg steeds mensen.

Bovendien was het erg warm in de zaal, zeker aan het begin toen we twintig minuten na aanvang van het concert nog steeds stonden te wachten op de band en de mensen een beetje ongeduldig werden. Maar dat gaf niet, want als je flauwviel kon je toch niet omvallen.

Waren er misschien iets te veel kaartjes verkocht voor dit concert?

Nodeloos te melden dat de band een staande ovatie kreeg. Toch hadden ze die verdiend!

 

Met vriendelijke groet,

ir. T.J. Ouwens

Categorie: ,

Bijgewerkt:

Opmerkingen:

Geen opmerkingen