Aan Eppo Stripblad

Beste redactie,

Ik ben niet zo'n fan van het gedreutel van Hotel Nevelzicht (het is alsof iemand de deur van paviljoen 7 open heeft laten staan), maar de padvinders en de ballonvaarders in de aflevering van Eppo 20 hebben niet onverdienstelijk gepoogd de aandacht te grijpen. Ze kwamen mij om de een of andere reden erg bekend voor. Misschien bevindt zich onder Eppo's onvolprezen lezerspubliek een professor die mij enige uitleg kan verschaffen, teneinde mijn herkenning te verklaren en op dienovereenkomstige wijze inzicht te bieden aan ons allen?
Verder wil ik nog even kwijt dat ik Eppo in general een heel fijn blad vind. Elke keer dat ik het aantref in mijn brievenbus, word ik overmand door mijn gemoed. Eenmaal gekalmeerd sluit ik mezelf op (daar heb ik geen cipier voor nodig) en maak ik het blad in mijn eendje soldaat. muzieknoot, Raheûh!

Met vriendelijke groet,
Jan Ouwens, Tilburg

 

 

Geplaatst in Eppo Stripblad!

Categorie: ,

Bijgewerkt:

Opmerkingen:

Geen opmerkingen