Aan De Ruijter, de Broodversierder

Delft, 10 januari 2010

 

Beste mevrouw of mijnheer De Ruijter,

Op uw pakken vruchtenhagel zegt u: "Wilt u ons schrijven, dan kunt u uw brief sturen naar: ..."

Ik wil maar al te graag met u schrijven. Ik ben pas naar de grote stad verhuisd, en ik voel me een beetje eenzaam. Ik ken hier niemand en al mijn vrienden wonen opeens zo ver weg. In het begin hield ik contact met ze via het internet, en dat ging een tijdje goed. Maar sinds koningin Beatrix in haar kersttoespraak waarschuwde voor de oppervlakkigheid van de moderne technische mogelijkheden, durf ik niet meer zo goed. Stel dat ik ook oppervlakkig word? Agressief? Of zelfs een terrorist? Nee, mij niet gezien. Dan laat ik mijn vriendschappen liever verwateren.

Toen ik de oproep op uw vruchtenhagelpak zag, voelde ik me meteen een stuk beter. Een brief sturen. Lekker ouderwets geprint op papier. Dat vindt koningin Beatrix vast goed.

Ik hoop dat dit het begin is van een heilzame, bevredigende briefwisseling.

 

Met vriendelijke groet,
ir. T.J. Ouwens

Categorie: ,

Bijgewerkt:

Opmerkingen:

Martijn
16-1-2010
Geweldig :-)
 
Petra
20-1-2010
Hier kan ik blij van worden!